Skip to main content

AIOS bij Yunio

Yunio biedt jou een leer- en werkplek waarbij je de ruimte krijgt om zelfstandig, maar ook onder begeleiding van een ervaren gecertificeerde opleider, je opleiding te volgen. Je neemt deel aan het dagelijkse werkproces en krijgt eigen klanten die je samen met de opleider in portefeuille hebt. Samen met je praktijkopleider maak je een studieplan.

Yunio is een RGS erkende opleidingsinstelling voor de eerste fase arts M&G profiel jeugdgezondheidszorg. Voor de tweede fase werken we samen met de GGD NOG. 

Interesse?

Neem contact op met Danielle Nijeboer via e-mail d.nijeboer@yunio.nl of telefoonnummer: 06-10785638

Over Yunio

Yunio Jeugdgezondheidszorg is er voor de zorg voor de allerkleinsten in Oost-Nederland. En voor hun ouders, zodat alle kinderen de kans krijgen gezond op te groeien en zich te ontwikkelen in een aandachtsvolle, veilige omgeving. Zijn er problemen, dan kijk jij als medewerker van Yunio samen met de ouders naar een oplossing, binnen Yunio of daarbuiten.  

Op het consultatiebureau monitoren we de groei en ontwikkeling van kinderen tot 4 jaar. Om ervoor te zorgen dat elk kind in onze regio dezelfde ontwikkelingskansen krijgt, bieden wij extra begeleiding aan ieder kind dat enige steun kan gebruiken. Lees wat Yunio allemaal doet op onze website  www.yunio.nl 

Werken bij Yunio
Werken bij Yunio betekent werken in een professionele organisatie met collega’s die zich elke dag met hart en ziel inzetten om ieder kind gezond en veilig op te laten groeien. Bij Yunio, onderdeel van Sensire, profiteer je van de korte lijnen van een kleine organisatie en het gemak en faciliteiten van een grote. 

Je bent een klankbord, vraagbaak, vertrouwenspersoon, organisator, student, professional en collega, allemaal in één. Jij wilt doen waar jij goed in bent en je verder ontwikkelen? Het ondersteuningsteam en je opleider faciliteren je daarin. In zelfsturende teams ben je samen verantwoordelijk voor je eigen teamorganisatie, taken en planning en krijg je de ruimte om die verantwoordelijkheid te nemen.