Skip to main content

Lieve ouder, welkom bij Yunio,

Als je net een kindje in je armen hebt mogen sluiten, kan dat best een overweldigende ervaring zijn. Je stapt in de nieuwe wereld van het ouderschap met veel mooie momenten, maar ook met vragen, nieuwe uitdagingen en onzekerheden. Als ouder herken je vast die momenten waarop je je even verloren voelt.
Bij Yunio kun je altijd rekenen op ondersteuning, zowel fysiek als digitaal. Of je nu langskomt op ons consultatiebureau, contact zoekt via WhatsApp, onze website bezoekt, of even belt (24/7): wij staan voor je klaar.

Wij begrijpen dat het ouderschap een ontdekkingstocht is. Een tocht waar je soms de snelste route neemt en soms een verkeerde afslag hebt genomen en opnieuw je weg moet vinden. Yunio wil je begeleiden, ondersteunen en informeren op een manier die bij jou past. We voorzien je van informatie en inzichten die essentieel zijn om je kind veilig en gezond te laten opgroeien, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt.
Yunio staat niet alleen voor de gezonde en veilige ontwikkeling van kinderen, maar ook voor de groei en ontwikkeling van (aanstaande) ouders. Zelfs tijdens je zwangerschap kun je al bij ons terecht. Uit verhalen en ervaringen weet ik dat elke ouder het beste wil voor zijn of haar kind, maar niet iedereen heeft dezelfde middelen, ervaringen en mogelijkheden. 

Daarom bieden we extra ondersteuning in onze 10 gemeenten, als een steunpilaar om je te helpen in de rol van ouder. Samen met onze deskundigen, vrijwilligers en coaches staan we voor je klaar. We kijken samen met jou hoe we jullie het beste kunnen ondersteunen om met zoveel mogelijk kracht en vertrouwen in het leven te staan.

In een wereld die snel verandert, begrijpen we dat het als nieuwe ouder soms lastig is om bij te blijven. Het kan overweldigend zijn om te navigeren door de overvloed aan informatie, links, websites en verhalen over het ouderschap. Net als ik zelf gedaan heb, zul je ook vaak (online) iets opzoeken over je kind. Weet dat je bij ons altijd goede en betrouwbare informatie vindt als het gaat om jou en je kind! 

En of het nu gaat om kleine praktische problemen of grote vragen, wij zijn er dag en nacht voor jou. Opvoeden is een mooie, maar soms pittige taak, en je hoeft het niet alleen te doen. Want ‘Groeien doe je samen.’

Lonneke van der Veer
directeur Yunio Jeugdgezondheidszorg
 

Onderdeel van stichting Sensire

Yunio maakt onderdeel uit van Stichting Sensire. Voor de bestuursstructuur van Sensire verwijzen we naar deze pagina van de website van Sensire.